11 Aralık 2015

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu Değişiyor

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu Değişiyor 


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, açıklanan yeni eylem paketleri kapsamında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun değiştirilerek, memurun 'iş güvencesinin' kalkıp kalkmayacağı konusunda yapılan söylentilere bir cevap verdi. 

657'DE YAPILACAK DEĞİŞİKLİKLER NELER? 


Sorulan sorular üzerine  657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nda nasıl bir değişiklik planlandığını sorması üzerine Bakan Soylu, şöyle bir yanıt verdi: "Türkiye büyümektedir ve yükselmektedir. Bizim özellikle her alanda etkinliği ve verimliliği baz alacağımız, gerek kendi içimizdeki gerekse de uluslararası rekabetin en iyi noktaya ulaşabileceğini hedeflememiz, ülkemiz için de hükümetimiz için de kaçınılmazdır. Bu noktada devletimizin verimliliği de önemlidir. AK Parti iktidarlarının birçok özelliği arasında ülkenin ihtiyaç duyduğu reformları hayata geçirmesi de yer almaktadır. AK Parti bu konuda sarfınazar etmemiştir, vazgeçmemiştir. Reformlar ilk günlerde çok eleştirilmiştir ama bugün çıktılarına baktığımızda reformlar, değişimler, atılan adımlar ülkemize ciddi bir şekilde katkı sağlamıştır."

Başbakanın hazırladığı eylem paketlerinin içinde ise 1 yıl içinde tamamlanacak olan pakette bu alandaki tüm değişiklikler yer alıyor. 
bu paketlerin detaylı açıklaması için www.siyasalharita.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. 


Lorem ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.