3 Ağustos 2014

Cep Telefonarında Mesajlaşma Programları



 Cep Telefonlarında Mesajlaşma Programları
Günlük yaşantıların vazgeçilmezi olan bilgisayarlar ve buna bağlı olarak kullanmış olduğumuz tablet yada laptoplar artık yerini akıllı telefonlar sayesinde cep telefonlarına bıraktığı görülebiliyor. Öylesine bir gelişim ile değişiklikler sunuluyor ki artık gündemi takip etmek bile kullanıcılar tarafından takibi bile zorlu bir hal almaktadır. 

Akılı telefonlarda insanlar artık mesajlaşma yerine değişik ve ayrı dizaynlarda hazırlanmış bazı programlar kullanmaktadır. Bu mesaj uygulamaları Akıllı Telefonlar İçin Mesajlaşma Uygulamaları şekinde tür tür değişik olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Bunlara birkaç örnek verecek olursak. 



WhatsApp 


Viber 


Line 

Wechat 

eBuddy XMS 





Sizlerde akıllı telefonlarınız ile birlikte bu ve buna benzer birtakım servislerden faydalanarak mesajlaşma imkanına sahip olabilirsiniz. Sistem üzerinden yazılar kadar resim ve video paylaşımlarıda yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken akıllı telefonlarınız ile bunları cep teleonlarınıza yüklemek. Yalnız bu tür kullanımları yaparken dikkat etmeniz gerekenleri atlamalı unutmayınız. Örneğin kullanım esnasında telefonun veri akışını bağlı olduğunuz internet ortamlarında kapatarak internet kotanızı koruyabilirsiniz. Özellikle bazı kişilerin yapmış olduğu bir hata olarak hem cep telefonu ile wireless bağlanıp hemde kotasını bitirmemeye dikkat edilmelidir. Çünkü bazı yüklenen mesaj uygulamaları oyun gibi yerlere otomatik yönlendirebilir buda sizin internet kotanızın kaybolmasına ve erimesine sebep olabilir. Bu kuralları göz artı etmemeniz önemlidir.

Lorem ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.