3 Ağustos 2014

Doğal Kas Gevşeticiler

Genellikle kas gerilmesi, sırt ağrısı ve boyun tutulması gibi şikayetler oluşması durumunda ilk tercih edilen yöntem ağrı kesici almaktır. Özellikle kas gevşetici ilaçlar bu tarz rahatsızlıklarda kullanıldığı gibi doğal olan ilaçlarında oldukça etkili olduğu bir gerçektir.


     Yapay ilaçların vücudun farklı noktalarına zarar verdiğini düşünürsek doğal kas gevşeticiler bu konuda daha güvenli görünmektedir. Kas gevşetici ilaçlar ve bu konuda kullanılan doğal yöntemler kas dokusu üzerine yerleşmekte ve bu noktada yer alan sinir sistemindeki kasılmaları rahatlatarak ağrıyı ve hareket engelini ortadan kaldırmaktadır.

                Kas gevşetici ve iltihap sökücü olarak kullanılan kediotu, kas dokusuna yerleşerek kasılmayı önleyen sarı papatya ve buna benzer birçok bitki en iyi doğal kas gevşeticiler olarak başta yer almaktadır. Ayrıca ilaç kullanımını doktor kontrolünde alındığını düşünürsek ve doz aşımı konusunda hata yapılabileceği gerçeğini varsayarsak doğal yöntemlerin daha sorunsuz olduğunu anlayabiliriz. Kas yapısı vücudu ayakta tutan ve hareket kabiliyetinde önemli rol onayan bir yapı olarak düşünüldüğünde doğru yöntemlerin tercih edilmesi çok önemlidir.

Lorem ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.