26 Temmuz 2014

Bioritm Nedir?




Bir temel parçacığın oluşumu ve yok oluşu arasında geçen ortalama süre bio olarak adlandırılmaktadır. İnsanlar doğar, yaşar ve ölür. Bu konu ile ilgili birçok teori ve birçok bilgi belirtilen yaşam düzeyi ve yaşam stili olarak kendince anlatılabilmektedir. 

Bioritm ise Dr. Hermanna Swoboda ve Dr. Wilhelm Fliess tarafından doğruluğu kanıtlanmamış bir tez olarak sunulmaktadır. 

Bu tezin kurallarına göre doğum anımızdan itibaren üç farklı bölüm ile birlikte dünyada yaşamamız hakkındadır. Bölüm olarak ayırdıkları bilgiler ise fiziksel, duygusal ve zihinsel uyuşmalardır. Bu tez doğum anımızla birlikte başlar ve uyumluluk göstermesi birbirinden farklı olduğu için bunlar genellikle farklı koşullar ile devam edebilmektedir.

Fiziksel uyuşma 23 gün, duygusal uyuşma 28 gün ve zihinsel uyuşma ise 33 gün uzunluğundadır. Bu üç uyuşma 0 dan başlar, pozitif ve negatif bölümler olarak bir dalga şeklinde devam ederler. Uyuşma aşamaları pozitif ise insanların kendilerini daha iyi hissetmesi olarak değerlendirilmektir, 


Hesaplamaları ile ilgili olarak bioritm ölçme programları gibi belirli bir takım veri girişleri ile yapılabilmektedir. İnsanın doğum anı ile birlikte devreye giren bu tezlerde 3 değişik uyuşma olasılıklarının 3 biometrik evrelere bağlı olduğu ve kişini yaşayış ve psikolojik durumlarına göre şekil aldığı söylenebilmektedir.

Lorem ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.