2 Temmuz 2014

UKASH NEDİR.

Çağımızın artık vazgeçilmez bir özelliği olan İnternet hemen hemen artık yaşamın her yerinde boy gösteriyor, öyle ki artık tüm satışlar İnternet ortamı sayesinde ister işten ister  evden yapılabilmektedir.
Böyle bir ortamda insanların en önemli sorunu güvenliktir. Güvenlik deyince insanların birçoğu İnternet üzerinden alım satımlarda şüpheli gördükleri için bu konuda çekimser kalırlar. UKASH tüm insanlığa İnternet üzerinden güvenlik hizmeti sunmaktadır. UKASH kart İnternet kullanıcılarına güvenli alışveriş sağlayabilmektedir. UKASH kart yalnızca yetkili satış temsilcilerinden ulaşılmaktadır.
            UKASH İnternet üzerinden online alışverişi güvenli hale getirmek için hazırlanmış kart yada kredi kartıdır. UKASH sayesinde internette güvenli olarak online alışveriş yapabilirsiniz. Ödeme seçeneklerinizi belirleyebilir, aile bütçenizi bu kart ile ayarlayabilir ve tüm ödemelerde kolaylıklara sahip olabilirsiniz. UKASH kart tüm bütçeler için ayrı ayrı olarak hesaplanarak hizmete sunulmuştur. Ayrıca oluşturulan kart seçeneklerinden herhangi birisini seçerek bu kartlardan kendinize yada aile bireyinize ait kartı onaylayıp kullanabilirsiniz. Müşteri hizmetleri sayesinde devamlı suretle bilgilerinizi yenileyebilir yada kullanımlarınız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
            Bu kartı diğer kredi kartlarından ayıran en önemli özelliği özel dijital şifrelerinin oluşumu ve bağımsız kombinasyonlar ile birlikte İnternet üzerinden güvenli alışveriş sağlamasıdır. UKASH kartların tek kullanımlık olması ayrı bir güvenlik sistemi oluşturmaktadır. Artık güvenli alışveriş yapmak ve internet başında stressiz alışveriş yapmak isteyen İnternet kullanıcıları en yakın UKASH kartı yetkili satış bürolarından kartlarını temin ederek kullanıma açtırabilirler. Böylelikle İnternet kullanıcıları siteler üzerinden online alışverişlerde dolandırıcıları düşünmeden UKASH kart kolaylıkları ve ön ödemeli sistem ile güvenli bir şekilde alışveriş yapabilecekler.

Lorem ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.